MCDONALD'S KALANDERSTRAAT

MCDONALD'S KALANDERSTRAAT McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1022 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Kalanderstraat. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 1:03 Eten super optijd snel geleverd maar! De bezorger was super vriendelijk en beleefd dat het eigelijk mijn dag wel maakte. Ga zo door
24 mei 2022 om 20:43 Zaten geen sausjes bij de kip nuggets en geen grote saus bij de patat en geen rietjes bij het drinken
24 mei 2022 om 19:11 Niet al het eten was bezorgd.... Wel een hele aardige bezorger.
20 mei 2022 om 17:26 Geen McDonald's meer voor mij. Te duur voor wat je krijgt. Niks speciaals aan. Aju Macie.
17 mei 2022 om 22:11 Meer dan de helft niet ontvangen. Bel je deze mac komen ze niks na brengen. Kan je het zelf gaan halen of ze geven je geld terug. Bijzonder als je 2.50 betaald om te bezorgen....het komt niet ...en dan moet je het zelf halen. En de bezorgkosten kwijt
15 mei 2022 om 20:14 Chilisaus ipv fritessaus erbij gekregen. Dit is de derde keer dat er iets fout is gegaan bij de bestelling.
14 mei 2022 om 20:00 Frietjes niet super warm door redelijk trage bezorging, de bezorger leek verkeerd gefietst te hebben. Kan gebeuren. Burger was lekker.
12 mei 2022 om 18:32 Het eten was koud
9 mei 2022 om 10:31 Opzich prima, alleen bij de Mac break bundle kreeg ik 3 keer hetzelfde, terwijl het plaatje 3 verschillende items laat zien. Tevens kwam de bezorger op een fiets uit de jaren ‘80. Zo koelt het eten wel heel snel af! Verder prima :)
7 mei 2022 om 21:01 Niet al het eten was warm. En er was frisdrank gemorst in de zak, waardoor ook de rietjes niet al te best meer waren.
7 mei 2022 om 11:01 mag wel iets warmer. Maar verder goed.
5 mei 2022 om 21:35 Eten was lauw bij aankomst, duurde ook lang