MCDONALD'S KALANDERSTRAAT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1584 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Kalanderstraat. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 23:27 het is niet eens aangekomen
6 apr 2024 om 20:38 Bestelling was koud
6 apr 2024 om 18:19 De helft van de bestelling is niet geleverd. Achteraf de reviews gelezen en blijkbaar gebeurd dit vaker. Mijn advies: bestel niet hier.
1 apr 2024 om 23:09 Fries were old and I got a normal instead of pepper ones
30 mrt 2024 om 15:05 Snel bezorgt. Alles compleet en ook warm. Top
25 mrt 2024 om 15:58 koud eten
23 mrt 2024 om 15:56 Bestelling compleet. Redelijk op temperatuur Bezorgt binnen de aangegeven tijd 75 minuten. Alleen vind ik 1uur 15 minuten wel lang.
23 mrt 2024 om 4:56 Eten bijna koud Twee maal grote friet besteld maar bakjes zaten nog niet voor de helft vol. Hadden ook een medium friet, was twee keer zoveel
22 mrt 2024 om 21:18 Het eten was zo goed als koud
21 mrt 2024 om 23:48 Hartelijk bedankt!!!
19 mrt 2024 om 18:09 Lost my coffee
16 mrt 2024 om 22:32 Restaurant geeft mij koud eten en er mist mijn grote friet. Ook vonden ze het nodig om om 20 uur de frapé machine al schoon te maken, waardoor ik die niet kon krijgen. Toen ik mijn geld terug vroeg deed de werknemer aan de telefoon moeilijk.