MCDONALD'S KALANDERSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Kalanderstraat. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 19:56 Bestelling incompleet. Blijkt toch moeilijk te zijn om een complete bestelling te leveren.
28 sep 2022 om 19:51 Bestelling niet compleet
28 sep 2022 om 18:01 Ice frappe besteld, alleen slagroom gekregen. Ik wil mijn geld terug.
26 sep 2022 om 22:37 Belachelijk slecht, ruim 50 min te laat, onbereikbaar voor klant. Producten ijs en ijskoud aangekomen. Echt dramatisch
26 sep 2022 om 17:18 De nuggets waren net rubber, ik heb ze weggegooid. Ook waren de sauzen niet compleet en daar betaal je wel ff 1!! Euro voor
25 sep 2022 om 15:39 Saus vergeten..
24 sep 2022 om 17:48 Het was vrijdag avond, Mc Donald is 5 minuten van mijn woning, 30minuten bezorgtijd. Heb twee cheeseburger en een hamburger bestelt en betaalt, gekregen heb ik 3 hamburger.
22 sep 2022 om 8:27 Verkeerde bestelling geleverd. Incompetente klachtafhandeling, Thuisbezorgd geeft niet thuis en is telefonisch onbereikbaar na 21:00 uur met een soort van 'niet zeuren, zoek het zelf maar uit' antwoordapparaat.
21 sep 2022 om 23:00 Ik had een bestelling geplaatst en na bijna een uur zag ik de bezorger eindelijk onderweg, hij fietste alleen de hele andere kant op en heeft zeker 10 minuten aan de andere kant van roombeek stil gestaan. Nog geen reactie van thuisbezorgd op klacht..
21 sep 2022 om 20:13 Anderhalf uur gewacht en het eten was koud.. daarvoor betaal je 30 euro! Nooit weer hier!
20 sep 2022 om 22:06 Eten was koud !!!!! Niet normaal !!! Meeste weggegooit ....!!!!
20 sep 2022 om 20:47 Had een bigmac menu zonder augurk besteld. Stond ook op het doosje maar zat er toch op. Eten was ook niet echt warm meer. En veel te lang moeten wachten, bijna 50 minuten