MCDONALD'S ENSCHEDE KALANDERSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1659 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Enschede Kalanderstraat. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 23:43 Dit is niet de eerste keer dat ik iets van m’n bestelling mis. Heb een uur gewacht, miste een deel van m’n bestelling en wat ik WEL kreeg was koud. Vreselijk!
23 jul 2024 om 13:47 Voor even een snelle, en een heerlijke hap, is dit ideaal.Eten komt goed en warm over! Ben blij met MC DONALD !!!
22 jul 2024 om 18:38 Ruim 1,5 uur op mn bestelling moeten wachten, ze nemen de telefoon niet op en thuisbezorgd doet alsof dit heel normaal is dat je zolang op je bestelling moet wachten zonde van het geld , eten komt koud aan.
15 jul 2024 om 19:10 Bestelling klopte niet. Miste een grote friet en de saladedressing was niet honey mustard. Bellen met de McDonald’s aan de Kalanderstraat heeft totaal geen zin. De man die ik sprak was onbeschoft en niet hulpvaardig. Daar niet bestellen!!!
13 jul 2024 om 19:03 Mijn kipnuggers vergeten dit is niey voor de eerste keer vind het jammer dat het zo moet
8 jul 2024 om 16:03 eten ontbreekt
5 jul 2024 om 3:39 Ja, dit is perfect! De burgers zijn goed.Het systeem is zeer praktisch. Ik ben blij dat ik even hoef te bestellen en het eten is in no time thuis. TOP! Bedankt.
3 jul 2024 om 18:44 Slecht. Patat slap. Rest ook niet lekker. Bestel voor me zelf niet meer weer.
3 jul 2024 om 15:30 Snel bezorgt. Alles compleet. Eten was ook warm.!
3 jul 2024 om 13:09 Ik heb niet mijn menu compleet gekregen.En ik heb teruggebeld zodat ik kon mijn 2 frietjes krijgen en 1 drank,maar een van de mensen die werk daar heeft gezegd dat hij kon geen bezorging naar huis voor mij sturen.dat ik moet zelf komen ophalen.
3 jul 2024 om 5:52 Heeft zeer goed bevallen. Alleen mijn voucher werd niet geaccepteerd van thuisbezorgd.nl
30 jun 2024 om 22:30 Verkeerde drinken. Opmerking gestuurd en niets vernomen. Patat was weinig en slap.